november 15, 2011

En balkong kanske..?

En dag av vardagliga sysslor. Gå upp. Känna sig för. Kanske göra lite annorlunda än vad man brukar? Det stora täcket kom liksom bara över mig idag. Förlåt mamma. Gick upp och kokte lite Löfbergs Lila, man måste ju vara solidarisk mot FBK trots kräftgången. Köttbullar och scrambled blev det. Lite ljus och nyhetsmorgon sen var det dax för Gud att dra upp rullgardinen. Ljust, Sol och frost. 

@@@@@@
Leifby twittrade att någon statistik talar emot Zlatan ikväll. Tror inte det. Ska vi börja jämföra statistik oss landslagsspelare i allmänhet så är det nog ingen som slår honom på fingrarna där. Det smäller ändå ganska högt det som han presterat i sina klubblag. Kom på den Elmander. 
@@@@@@
Fick nyss nys om att ett Vitargo-kex gjort Arsenal till underbarn. Och som de blev. Eller?
@@@@@@
Om Hello Kitty är lite på gång utför rulltrappan borde Herr Monchicci snart klättra uppåt. Smurfarna har ju gjort sitt intåg. Varför är inte Gargamel en smurf? Enda Människan i serien borde få mer uppmärksamhet än han fått. 
@@@@@@
Har gjort en brutalt ironisk reklamsida på blogspot. Ett företag det går hyggligt för eftersom de har Googles kostym. Kan inte fler människor förkasta sig här? Den miljonen som är registrerad har inte speciellt mycket att säga. Inte jag heller. 
@@@@@@
Tycker också Jimmie Åkesson kan få träffa kungen. Det måste bli en kul träff. Lite slöprat om Henemark och sånt. Blir säkert jättebra. 
@@@@@@

Utan besvär har jag klarat av den här dagen också. Kram på mig. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar